Hogyan kerüljük el az élet egyik legnagyobb csapdáját?

„Szabad akarok lenni, utazgatni a világban és olyan életet élni, amilyet szeretek.” – írja Robert Kiyosaki a Gazdag papa, szegény papa c. könyvében.

Ha szeretnél több pénzt, változtasd meg gondolkodásmódod, ez Robert Kiyosaki tanácsa. És tudja, mit beszél hiszen: könyvei több mint 26 millió példányban keltek el, lefordították a világ összes főbb nyelvére. 1977-ben megalapította a cégét, mely elsőként dobott piacra tépőzáras nejlon tárcákat a szörfösöknek. Ez volt az a termék, ami milliomossá tette.

More...

A Gazdag papa, szegény papa c. könyve az egyik kedvenc olvasmányom, rengeteg mindenre rávilágított, hogy mit gondoltam eddig rosszul. És bár érte jó néhány jogos kritika, mert vannak benne állítások, amiket fenntartással kell kezelni, mégis szerintem ez egy alapmű azoknak az embereknek a könyvtárában, akik szabadok akarnak lenni. Konkrét ötleteket azonban ne várj tőle, ez inkább csak a helyes gondolkodásmódban fog segíteni.

Ha még nem olvastad, kedvcsinálónak itt van belőle egy kis ízelítő (kibontáshoz kattints a címre):

1. részlet: Az élet iskolája

2. részlet: Hogyan kerüljük el az élet egyik legnagyobb csapdáját?

3. részlet: Kell egy ösztönző erő, mely túlmutat a realitáson: A lelkierő.

Remélem meghozta a kedvedet az egész könyv elolvasásához ez a pár részlet. A Gazdag papa, szegény papa c. könyvet itt tudod megrendelni. Ez a könyv abban fog segíteni, hogy a gondolkodásmódod egy olyan irányba változzon, ami a vágyaidat elérhetőbb közelségbe hozza.

Tetszik? Oszd meg!
A szerzőről: TravelerBandi

Szia, itt Pócsi András, az Együtt A Világ Körül alapítója. Örülök, hogy itt vagy, és hogy segíthetek Neked! Nagy szenvedélyem az utazás, és remélem, hogy téged is arra inspirállak, hogy minél előbb kipipáld a bakancslistádat. Hiszen tudod: a világ egy könyv, és aki nem utazik, az csak egyetlen lapját olvassa el. Ne érd be csupán egy "jó" élettel, hanem legyen egy nagyszerű életed! Hajrá!

Szólj hozzá! Érdekel a véleményed!