Blog

Brutális megtérülést hozhat az online vállalkozások új generációja
Egyre népszerűbbek az online vállalkozások, hiszen ki ne szeretne úgy pénzt keresni, hogy nincs sem helyhez, sem időhöz kötve. Itt kezdődik az igazi szabadság. Nézzük a legújabb üzleti modellt!
Őszintén a Fusion Marketingről: sikerre vagy bukásra van ítélve?
Ezen cikk célja, hogy egy reális képet kapj arról, milyen alternatíváid lehetnek a Fusion Marketinggel szemben, hogy bármelyikbe is vágsz bele, tisztában legyél azok előnyeivel és hátrányaival.
Rejtett költségek a hálózatépítésben, amiről sohasem beszélnek!
Mennyi költséggel jár egy új munkatárs toborzás, ha hagyományos MLM eszközökkel teszed, és mennyibe kerül, ha online, kéz érintése nélkül ügyfélgéppel történik?
Nem az MLM-et utálják, hanem, amit csinálni kell(ett eddig)
Rengetegen szeretik a hálózatépítés matematikáját, de irtóznak attól, hogy az ismerőseiket felkeressék
Miben más az online MLM a hagyományos MLM-től?
Létezik-e vajon a megoldás, ahogy új tagok maguktól beregisztrálnak egy hálózatba?
A 7 legnagyobb tévhit az MLM-ről
...amit általában azok hangoztatnak, akik életükben soha nem építettek hálózatot. Ideje tisztába tenni a dolgokat és lerombolni ezeket a ​félreértéseket!
Ezt bánja meg az emberek 90%-a az élete végén
A Te életed miről szól? Ha egy mondatban kellene összefoglalnom, szerintem az élet arról szól, hogy csúcsélményeket éljünk át. Van egy idézet, amit évekkel ezelőtt hallottam, ami azt mondja, hogy "A világ egy könyv, és aki nem utazik, az csak egyetlen lapját olvassa el."
Miért halunk meg belül 25 évesen?
Azt mondják, az átlagos ember 25 évesen meghal, és 75 évesen temetik el. Tudod ez mit jelent? Magadnak kell rájönnöd.
Egy vállalkozó élete 90 másodpercben
A legtöbb ember csak a sikeres vállalkozó végső eredményére figyel. Olyanokat mondanak, hogy "Sosem lehetek olyan, mint ők." vagy "Szerencséjük volt." Néha amit a legtöbben nem látnak, az teszi sikeressé a vállalkozót, de végül a sikered magáért fog beszélni.
Neked milyen a gondolkodásmódod? Megteszel mindent a céljaidért?
Semmi sincs olyan erőteljes, mint a megváltozott elme. Megváltoztathatod a hajad, a ruhád, a címed, a házastársadat, a lakhelyed. De ha nem változtatod meg az elmédet, ugyanazt fogod megtapasztalni újra és újra megint, mert minden kívül változott meg, és belül semmi nem változott meg.
A JÓ a NAGYSZERŰ ellensége
Nagyon könnyű belekényelmesedni egy jó életbe, amikor pl. van kocsid, jó állásod, van egy szép házad, a gyerekek vidáman futnak be köréd az ebédhez, mint a Dr. Ötker reklámban, és azt érezheted, hogy van egy tök jó életed. A legtöbb ember megelégszik a jóval, és nem tesz azért, hogy ne csak jó, hanem egy nagyszerű élete legyen.
Az igazi jutalom egy cél elérésében
Ebben a cikkben újabb 3 fő koncepciót osztok meg Jim Rohntól, ami megváltoztathatja a karrieredet. Az első az asszociáció törvénye, vagy magyarosan a társaság törvénye.
Három ötlet, ami megváltoztatja az életedet
Szeretnék megosztani veled 3 fő koncepciót Jim Rohn-tól, ami rengeteg ember életére volt már hatással, azáltal, hogy ezeket az ötleteket elültették a gondolataikban.
Miért nem működnek a hagyományos network marketing módszerek?
Nemrég kaptam egy emailt, amin teljesen kiakadtam, mert elszomorított az a jelenség, amivel találkoztam. Már régóta szerettem volna veletek megosztani ezt a tapasztalatot és most végre volt időm rendesen összeszedni a véleményemet – tanulságos!
Hogyan kerüljük el az élet egyik legnagyobb csapdáját?
„Szabad akarok lenni, utazgatni a világban és olyan életet élni, amilyet szeretek.” – írja Robert Kiyosaki a Gazdag papa, szegény papa c. könyvében. Ha szeretnél több pénzt, változtasd meg gondolkodásmódod, ez Robert Kiyosaki tanácsa.
Álmaid életstílusa nem a lottónyertesek kiváltsága
Ez nem egy könnyed és szórakoztató cikk lesz, sokkal inkább egy olyan cikk, ami egész hátralévő életedet meghatározhatja, ha jól figyelsz. Túlzás nélkül állítom, hogy a most következő sorok a megfelelő kezekben (és elmékben) felbecsülhetetlen értékkel bírnak.
Miért létezel? Mi az életcélod?
Egy nagyon fontos gondolatot osztok meg most veletek, mondhatni az élet alapját, mégpedig, hogy miért fontos megalkotni egy VÍZIÓT az életedre, azáltal, hogy megírsz egy egyedülálló, erőteljes meghatározást, ami összefoglalja a fő célodat az életben.
Mit tanítanak a gazdagok a gyerekeiknek?
Engedd meg, hogy rávezesselek a válaszra, de előtte feltennék két kérdést. Téged mire tanítottak a szüleid? Valószínűleg arra, hogy menj iskolába, szerezz jó jegyeket, jelentkezz egy jó egyetemre, szerezz egy jó diplomát, amivel egy jó állást kaphatsz, dolgozz 40 évet, aztán talán nyugdíjba mehetsz.
6 hónap alatt 894.000 Ft segítség az elinduláshoz
Kipróbálnád magad vállalkozóként? Mi lenne, ha ezt kockázatmentesen megtehetnéd, akár jelenlegi munkád feladása nélkül? Ebben a cikkben leírom, hogyan juthatsz könnyedén 894.000 Ft támogatáshoz, amiről nagyon kevesen tudnak.