A JÓ a NAGYSZERŰ ellensége

​Egy rövid kis inspirációval készültem Neked, hogy minél nagyszerűbb életed legyen.

Kattints a videóra a lejátszáshoz:
(ha most nem tudod meghallgatni, lentebb megtalálod szövegesen is)

More...

A videó szövege:

Nagyon könnyű belekényelmesedni egy jó életbe, amikor pl. van kocsid, jó állásod, van egy szép házad, a gyerekek vidáman futnak be köréd az ebédhez, mint a Dr. Ötker reklámban, és azt érezheted, hogy van egy tök jó életed.

És tényleg minden ember életében van rengeteg dolog, amiért hálásnak lehet lenni.

Viszont a legtöbb ember megelégszik a jóval, és nem tesz azért, hogy ne csak jó, hanem egy nagyszerű élete legyen. Egy olyan élete, ahol kiaknázza azt a potenciált ami bennünk, emberekben van.

Hatalmas potenciál van minden egyes emberben, elképesztő dolgokat tudunk kitalálni, véghez vinni, átélni, megélni és a mai gondolat csupán arról szól, hogy ne elégedj meg egy langyos, jó élettel, hanem lépj a nagyszerűségbe és tegyél folyamatosan lépéseket afelé, hogy egy elképesztő életed legyen.

Egy olyan életed, ahol sokat kapsz és sokat tudsz adni.

Én régóta úgy élek, hogy folyamatosan a nagyszerűségre törekszek, és még ha nem is könnyű az út, sokkal jobb azzal a tudattal élni, hogy megteszek mindent, ami tőlem telhető, hogy egy nagyszerű életem legyen, mintha csak megelégednék azzal, ami van.

Valószínűleg tudod jól, hogy mit kell tenned, lehet pl. tehetséges vagy valamiben, de valaki azt mondta, hogy abból nem fogsz tudni megélni, te pedig elhitted neki és meg sem próbáltad.

Az igazság viszont az, hogy korlátok csak az elmében léteznek.

Én nemrég pl. egy vak programozót bíztam meg egy elég komoly programozási feladattal, fogalmam sincs hogy hogyan tudja fejben összerakni a bonyolult kódokat, anélkül hogy látná a képernyőt, de nagyon szépen megcsinálta, és ez is azt mutatja, hogy valójában nincsenek korlátaink. Nem véletlenül van vágy minden emberben a több és jobb felé, ne engedd, hogy a szimplán jó életed elnyomja ezt a vágyat.

Arra biztatlak, hogy tágítsd a határaidat és éld meg azt az elképesztő potenciált, amit az Isten, az élet - vagy nevezd bárhogy - ajándékba adott minden embernek, kár lenne nem élned a lehetőségeiddel és lemaradni rengeteg jó dologról, amit az élet adhat neked.

Szóval hajrá, cselekedjetek és legyen nagyszerű életetek!

Tetszik? Oszd meg!
A szerzőről: TravelerBandi

Szia, itt Pócsi András, az Együtt A Világ Körül alapítója. Örülök, hogy itt vagy, és hogy segíthetek Neked! Nagy szenvedélyem az utazás, és remélem, hogy téged is arra inspirállak, hogy minél előbb kipipáld a bakancslistádat. Hiszen tudod: a világ egy könyv, és aki nem utazik, az csak egyetlen lapját olvassa el. Ne érd be csupán egy "jó" élettel, hanem legyen egy nagyszerű életed! Hajrá!

Szólj hozzá! Érdekel a véleményed!